Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Universal Pictures θα μεταφέρει στο πανί τη ζωή του Snoop Dogg

*
Η Universal Pictures ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Snoop Dogg. Πρόκειται για το πρώτο project στο οποίο θα μετέχει η νέα εταιρεία του καλλιτέχνη, Death Row Pictures. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Allen Hughes και το σενάριο θα γράψει ο Joe Robert Cole. Ο Snoop θα βρίσκεται στην ομάδα της παραγωγής, μαζί με τον Hughes και τη Sara Ramaker. Εννοείται ότι το soundtrack θα αποτελείται από κομμάτια του Snoop Dogg.

"Ο Snoop Dogg είναι μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της hip-hop σε διεθνές επίπεδο. Υπάρχει απλώς κάτι στην ενέργειά του που φέρνει πιο κοντά ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Ο Snoop Dogg, όχι μόνο ο καλλιτέχνης, αλλά ο άνθρωπος και η φήμη του, έχει παραμείνει κυρίαρχος για πολλές γενιές, με την απήχηση που έχει στο κοινό. Η ιστορία του είναι τόσο αυθεντική και απόλυτα εμπνευσμένη και το να έχω την ευκαιρία να τη διηγηθώ, μου επιτρέπει να επιστρέψω στο ξεκίνημά μου, 30 χρόνια μετά το Menace II Society και τώρα να πω περισσότερα από όσα μπορούσα τότε", δήλωσε ο Hughes.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*